За запитвания и поръчки:
0888 808 270

Връщане и замяна

Скъпи клиенти,

Екипът ни се надява, че ще останете доволни от покупките си при нас.

В случай, че желаете да замените или върнете закупеният от вас продукт,  можете да го направите в рамките на 14 календарни дни от получаването му, като е необходимо предварително да ни уведомите за това на тел: +359 888 808 270.  Куриерската услуга за замяна и връщане са за сметка на клиента. Продуктът, който желаете да замените или върнете, трябва да бъде върнат в оригиналната му опаковка, така както е бил доставен, с ненарушена етикеция, без следи от употреба, ароматизиран или третиран с препарати. В случaите, когато изброените по-горе условия не са спазени, екипът на Klo.bg запазва правото си да не приема стоката обратно. 

Замяна на продукт

В случай, че желаете да замените продукта с друг размер или да направите замяна с друг модел, моля да се свържете с нашия екип на тел. +359 888 808 270. Ние ще ви съдействаме и консултираме при избора на нов размер или различен модел. 

Връщане на продукт

Ако желаете да върнете закупената от нас стока и да получите обратно стойноста, която сте заплатили е нужно да се свържете с нашия екип на тел. +359 888 808 270. След като върнете продукта и направим оглед на неговия търговски вид, ще възстановим заплатената от Вас стойност в рамките на 3 работни дни.

                                                                                                                                                        

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки