За запитвания и поръчки:
0888 808 270

Връщане и замяна

Скъпи клиенти,

Екипът ни се надява, че ще останете доволни от покупките си при нас.

В случай, че желаете да замените или върнете закупеният от вас продукт,  можете да го направите в рамките на 14 календарни дни от получаването му, като е необходимо предварително да ни уведомите за това на тел: +359 888 808 270.  Куриерската услуга за замяна и връщане са за сметка на клиента. Продуктът, който желаете да замените или върнете, трябва да бъде върнат в оригиналната му опаковка, така както е бил доставен, с ненарушена етикеция, без следи от употреба, ароматизиран или третиран с препарати. В случaите, когато изброените по-горе условия не са спазени, екипът на Klo.bg запазва правото си да не приема стоката обратно. 

Замяна на продукт

В случай, че желаете да замените продукта с друг размер или да направите замяна с друг модел, моля да се свържете с нашия екип на тел. +359 888 808 270. Ние ще ви съдействаме и консултираме при избора на нов размер или различен модел. 

Връщане на продукт

Ако желаете да върнете закупената от нас стока и да получите обратно стойноста, която сте заплатили е нужно да се свържете с нашия екип на тел. +359 888 808 270. След като върнете продукта и направим оглед на неговия търговски вид, ще възстановим заплатената от Вас стойност в рамките на 3 работни дни.

                                                                                                                                                        

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки